Facebook

Kunstcarambole

De 6e Kunstcarambole is in aantocht!

 

Op 21 mei is het zover. De mooiste galerieën – elk mét eigen atelier – in de omgeving bezoeken en tegelijkertijd die omgeving zelf zien? Ga dan mee op onze Kunstcarambole, die bezoekers uit de hele provincie trekt.

Er is geen vaste volgorde voor het galeriebezoek. Plant u gerust uw eigen route. Op elke locatie worden een hapje en een drankje geserveerd. U bent vanaf 13:00 welkom.

 

Programma 21 mei:

 -Bij De Witte Hemel is het nieuwste werk van Cees Roorda en Liesbeth Pieterse te zien. Daarnaast kunt u een openbare schilderles van De Schilderkring bezoeken en indien gewenst meedoen. Deelname kost €40,-. U wordt verzocht uw eigen schilderspullen mee te nemen; olieverf graag met geurloze terpentine.

-Bij de Bisschop is een groepsexpositie met werk van Ineke van Schijndel, Laura Wijsman, Mariëtte Schouten en Willemijn van der Spiegel. Van der Spiegel zal u meer vertellen over het ontstaan van haar kunst. Schouten zal desgewenst het proces van klei naar brons uitleggen.

-Bij Espace Enny is de expositie Paul Damsté. Retrospectief 1965-1985 te zien. Deze solotentoonstelling van Paul Damsté richt zich op zijn vroege werk, waarin de invloed van Zero duidelijk terug is te zien. De tentoonstelling is wegens succes verlengd tot 28 mei.

 

kunstcarambole1kunstcarambole2